Podia haver estat pitjor

Ja s´ha jugat la Tercera prova de L´Interclubs al Vendrell, i un cop publicats els resultats, podem veure que el nostre resultat no ha estat tant dolent com era de preveure. 

La jornada prometia força, ja que els equips del matí no havien tingut bons resultats, però ja ens avisaven, de que el camp estava exigent.

Amb gran espectativa afrontavem la jornada, però a excèpció d´en Jaume, la resta vam fer figa i no vam poder treure un bon resultat que ens hagés situat a la quarta posició de la general.

D´aquesta jornada, hem d´extreure tres conclusions; la primera : hem d´afrontar la próxima jornada amb menys pressió independentment dels resultats de la resta d´equips, segon, que hem de gaudir del joc i passar olimpicament d´aconsegiur resultats que segurament estan encara lluny de les nostres opcions, i la tercera, que cada cop que ens pouem estalviar resta el resultat global; val més un 4 que intentar fer la "filigrana" i acabar amb un 5 o 6.

També podem dir que hi ha un nou equip que lliutarà per l´ascens, LOS FATIGUITAS, que s´han reforçat amb jugadors de gran nivell, i que les dues places que donen ascens, a 68 cpos la més llunyana. Així doncs encara tenim marge d´error per aconseguir donar la campanada.

Tot i el resultat, Par 54 es troba situat en 6ena posició de la general, el que farà que la pròxima jornada a Bellpuig la juguem a les 9 del matí.

Aquí tenim la classificació general :


Si voleu veure els resultats de la jornada al Vendrell feu click AQUÍ