P&P Vendrell - Pròxima cita de l´Interclubs


L´Iinterclubs trasllada la seva tercera prova al P&P Vendrell. Camp exigent que pot complicar més d´una tarjeta sino s´està concentrat durant tota la partida.

Caldrà tindre una especial concentració en els forats 5, 6, 8, 9, 12, 13. Sobretot el forat 13 de 117 mt en baixada, dels que 100 cal superar de vol. Haurem de recordar el dia de la prova, que en cas de anar a l´aigua, es podrà dropar des de l´estora que es troba a 70 metres del forat ( val més perdre un cop que no tornar-se boig intentar passar el llac ).

 

Par 54 al estar el 8è a la classificació general, haurà de jugar en el torn de les 12:30. Així doncs, segurament farem concentració prèvia a la Bleda 2 per tal d´agafar suficients forces per afrontar una nova jornada de l´Interclubs.



En quant a la classificació general de la 4 Divisió Sud, ja s´han definit força quins seran els equips que optaran a les quatre places que donen accés a la 3 Divisió. Per una banda tenim dos equips força destacats: SANT CUGAT P&P i TEYCO L´AMPOLLA, amb jugadors de gran nivell que afronten l´any amb l´única intenció de pujar de categoria. Per altra banda tenim un tercer equip classificat, que té sèries opcions l´ascens  HO HAVEU VIST després dels resultats obtinguts a les dues primeres proves i finalment un grup de 5 equips que lluitaran per apropar-se al tercer classificat i al mateix temps per consolidar-se en la quarta plaça i son : GALEO DE LLEIDA, PENEDÉS CLUB, FATIGUITAS, OTLETS FORA LÍMITS i PAR 54.

Així doncs, i tenint en compte que alguns d´ells jugaran en camps locals, caldrà intentar fer un bon resultat al P&P Vendrell i fer un salt a la classificació general, i apropar-se el més aprop possible de la tercera posició.
Encara queden moltes jornades i només ens separen 19 punts de la plaça que dóna dret a l´ascens de divisió.

Per tant cal afinar el joc i intentar donar la sorpresa a la pròxima prova.

Fins aleshores, salut, birdies i Força Par 54