Par 54 a LLeida

L´equip s´ha concentrat al camp de Lleida ben aviat i tots els seus membres han hagut de matinar força ; alguns inclús, a les 7 del matí ja feien carretera per tal d´esmorzar alguna cosa abans de jugar.
Un cop s´han entregat les tarjetes de joc a tots els jugadors i aquests han anat al tee corresponent, s´ha donat el tret de sortida a la jornada.

Primer cop i primera sorpresa de la jornada; HOLE IN ONE d´en Raül. La jornada començava bé, però quedaven molts forats per endevant i el camp ja s´encarregaria de posar les coses molt difícils, amb un camp molt exigent i uns greens molt ràpids i unes posicions de banderes força complicades, inclús en alguna d´elles podría dubtar-se la seva legalitat.

Al final de la fornada i un cop verificades les tarjetes, Par 54 ha fet un total de + 33 cops sobre el par del camp. Les tarjetes han estat:

64 FÉLIX 
61 JAUME
65 RAUL
75 ALBERT
59 SANTI / SILVIO
63 CARLES / SISCU

A falta de saber el resultats oficials, podem dir que el resultat està dins dels marges que s´esperaven, tot i que amb una mica de sort, es podien haver estat uns 13 cops menys. Tot i això es un balanç molt positiu.

La pròxima jornada de L´Interclubs al Vendrell.
Així doncs i coincidint amb l´horari d´estiu i sortida de la jornada a les 12:30 del matí, hi haurà concentració  prèvia a La Bleda 2.